inclusief Toestel

Inclusief Toestel

Een iPhone 6 abonnement. Dat is een abonnement inclusief een nieuwe smartphone, in dit geval een iPhone 6. Zo zijn er vanzelfsprekend nog veel meer abonnementen mogelijk, maar dan met een smartphone van een ander merk.

Een abonnement inclusief toestel heeft natuurlijk een groot aantal voordelen. De belangrijkste zijn daarbij natuurlijk dat je niet zelf op pad hoeft om een geschikte mobiele telefoon te gaan zoeken en te koppen, wat je best wel wat tijd zou kunnen kosten. Bovendien hoef je bij een abonnement inclusief toestel niet ineens veel geld uit te geven om een nieuwe mobiele telefoon te kopen, zoals bijvoorbeeld een iPhone 6s Plus.

Want die toestellen zijn natuurlijk best wel duur, hoewel de smartphones natuurlijk de prijs meer dan waard zijn, want het is kwaliteit met heel veel mogelijkheden.

Voordelig inclusief toestel

Bij een abonnement inclusief toestel betaal je natuurlijk, net als bij een abonnement zonder toestel, maandelijks een bedrag voor het betreffende abonnement dat je hebt afgesloten.

In deze versie is echter het bedrag hoger dan bij een zoegenoemd sim only abonnement. Dat komt omdat je ook maandelijks een bedrag, als het ware, afbetaald aan de provider voor de nieuwe smartphone.

Eigenlijk kan je het zien als dat de provider de nieuwe iPhone 6 heeft gekocht, en aan jou heeft geleend. Daarvoor betaal je in dat geval maandelijks een klein bedrag terug.

Makkelijk, omdat je dan niet voor de nieuwe smartphone veel geld hoeft te betalen, maar je betaald er wel maandelijks een bedrag voor terug. Deze toestelprijs, dus het geld dat je per maand betaald, is echter vaak lager dan de winkelprijs, omdat de provider op deze manier heel veel toestellen verkoopt, en dus meer korting zal krijgen.

En dus kan je stellen dat een abonnement inclusief toestel, dus bijvoorbeeld een iPhone 6 abonnement, goedkoper is dan hetzelfde abonnement afsluiten zonder nieuwe iPhone, en zelf een nieuwe iPhone kopen.

Dus vergelijk snel ons iPhone 6 abonnementsprijzen inclusief toestel, en sluit een abonnement af.